Cégünk

A Mimikron Kft. közel húsz éves gyakorlati tapasztalatokkal, nagy volumenű beruházásokkal, értékes magyarországi és külföldi referenciamunkákkal fémjelzett múltra tekinthet vissza. A céget sokéves szakmai múlttal rendelkező szakemberek alapították, abból a célból, hogy gabonatároló telepek, takarmánygyárak, pet food üzemek és más mezőgazdasági technológiák, valamint élelmiszer-ipari berendezések komplett elektromos tervezési, ipari automatizálási, szoftverfejlesztési és beüzemelési munkálatait megvalósítsák.

Mimikron Kft.

Hazai munkákon kívül több egyiptomi, szíriai gabonatároló telep, szerbiai takarmánygyár, pet food üzem, bulgáriai, romániai, csehországi expander, extruder üzem elektromos tervezését, PLC és megjelenítő szoftverének megírását, elektromos kapcsolószekrényének legyártását és helyszíni beüzemelését is elvégezte a Mimikron Kft.

Versenyképes áraival, kiváló munkájával a Mimikron Kft. a nemzetközi piacon is jelen van, és folyamatosan újabb és újabb nemzetközi tendereken vesz részt.


Nyugalom garanciája

Új garanciajelzés az ipari automatizálás területén

A „Peace of Mind” garantálja a befektetők és az üzemeltetők számára az üzemeltetés során jelentkező problémák minimálisra csökkentését. Hiszen a POM elveit követve már az automatizálás korai szakaszában keretet ad a – megfelelően előkészített és ellenőrizhető - munkálatoknak, így garantálva egy hosszútávon fenntartható, megbízható és gazdaságos irányítási rendszert.

Peace of Mind

Referencia lista külön kérésre. Megvalósult üzemek bejárása valamint bemutató előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges.


Digitálisan felkészült vállalkozás

Cégünk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által bonyolított Digitális Jólét programban Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést szerzett.

DFV

Megosztás!

Minden jog fenntartva. © 2020. Mimikron Kft.

Saia Bizonyítvány

×

Gyula Balogh

×

István Golovics

×

József Gyulai

×