Munkaterületek

Ipari automatizált gabonatárolók

Ipari automatizált gabonatárolók

Gabonatároló telepeken rendszerünk automatikusan végzi az anyagmozgatás és a tisztítás vezérlését, valamint a hőmérséklet állandó ellenőrzését. Az általunk szállított hőmérséklet-figyelő rendszer felhasználásával kiküszöbölhető a penészedés, dohosodás, a tárolt gabona minőségi romlása.


Ipari automatizált takarmánygyárak

Ipari automatizált takarmánygyárak

Takarmánygyárak részére szállított folyamatirányító rendszerünk biztosítja az alapanyag érkezésétől a kész táp elszállításáig a technológiai berendezések komplex vezérlését, megjelenítését, ellenőrzését. A termelési folyamat nyomon követhető, a termelési adatok mentésre kerülnek. A rendszer a PLC által vezérelt pontos, öntanuló összeméréssel alkalmas a legszigorúbb takarmánygyártási előírások kielégítésére. A mentett adatok alapján a gyártott tápok összetétele, mennyisége, keverési ideje, gyártási ideje, s a gyártó személy bármikor visszakereshető. Lehetőség van a vállalatirányítási rendszerrel való online kapcsolatra, ezáltal az itt meghatározott receptek illetve gyártási programok azonnal rendszerünkbe kerülnek, a rendszerünkben keletkezett adatokat a vállalatirányítási rendszer azonnal feldolgozza. Lehetőség van az alapanyag-fogadás illetve kiadásvezérlés térbeli szétválasztására is. Rendszerünk távfelügyelettel rendelkezik, szükség estén irodánkból online be tudunk avatkozni.


Ipari automatizált pet food üzemek

Ipari automatizált pet food üzemek

A házi kedvenceink tápjainak előállítására igen korszerű és bonyolult pet food gyárak létesülnek. Cégünk tervezi, gyártja és szoftverekkel látja el ezen gyárak vezérlő berendezéseit. Rendszerünk receptek alapján vezérli a táp keverését, darálását, az extruder vezérlését és szabályozását, illetve a különféle folyadékok adagolását. A kezelő érintőképernyős számítógépen kommunikál, a termelési adatok mentésre kerülnek. A gyár különböző területeire kihelyezett kliens számítógépek lehetővé teszik a technológiai folyamatok távoli figyelemmel kisérését is.


Épületautomatizálás

Épületautomatizálás

Vállalatunk széles körű szolgáltatást nyújt az épületautomatizálás minden területén legyen az fűtés, hűtés, légkondicionálás, világításvezérlés és monitorozás, kielégítve minden technológiai követelményt. Vezérlő szoftvereink messzemenőkig figyelembe vesznek minden energiahatékonysági lehetőséget. Felügyeleti rendszereink segítségével az összes jelzés, riasztás, mérés, vezérlés elérhető. A mérési adatok korszerű statisztikai megjelenítése mind vizuális trendgörbék mind kalkulált számítások segítségével elősegíti a további energiahatékony megoldásokra vonatkozó döntéshozatalt.


Speciális automatizálási igények

Speciális ipari automatizálási igények

Cégünk egyedi igényekre, olykor szinte lehetetlen feladatokra is, nyújt testreszabott megoldást. Magas szakértelemmel, évtizedek alatt összegyűjtött tapasztalattal és a jelenleg elérhető legújabb eszközökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállalatunk olykor előnyben részesíti a megszokottól eltérő, innovatív, egyedi igények kielégítését, melyeket szakmai kihívásnak tekintünk. Forduljon hozzánk bizalommal az ipari automatizálás minden területén.

Megosztás!

Minden jog fenntartva. © 2020. Mimikron Kft.

Saia Bizonyítvány

×

Gyula Balogh

×

István Golovics

×

József Gyulai

×