Referenciák

UBM premixgyártó üzem, Környe

Az Abrazív Kft. szakembereinek hatékony közreműködésével és a Mimikron Kft. vezérlési megoldásával megvalósult az UBM cégcsoport legújabb beruházása, a legmodernebb technológiai újításokkal beépített premix-üzem, amely ünnepélyes keretek közt került átadásra 2016. április 28-án a Komárom-Esztergom megyei Környén.

A megépült környei premix üzemben a legújabb technológiai megoldások egyedi és partnerre specifikált formulák ellenőrzött alapanyagokból történő gyártását teszik lehetővé az összes haszonállatfaj számára, ami komoly versenyelőnyt jelent a magyar piacon az állattenyésztők minőségi kiszolgálásáért vívott harcban.

A gyorsuló modernizáció követelményeinek maximálisan eleget téve zárt vonalkódos rendszer biztosítja a teljes nyomonkövethetőséget, melynek eredményeként óránként 5 tonna kiváló minőségű premix készül - egyidejűleg mindössze 6 szakképzett munkatárs közreműködésével.

UBM takarmánykeverő üzem, Szeleste

Az Abrazív Kft. szakembereinek hatékony közreműködésével és a Mimikron Kft. vezérlési megoldásával megvalósult üzem 2015 októberében lett átadva a Vas megyei Szelestén.

Jelen beruházás Magyarország egyik legmodernebb mezőgazdasági fejlesztése. A Dunántúl legmodernebb takarmánykeverője éves szinten 168 ezer tonna takarmány előállítására képes, színvonala megfelel a QS akkreditált minőségbiztosítási rendszernek.

HUNLAND takarmánykeverő üzem, Bugyi

Az Abrazív Kft. szakembereinek hatékony közreműködésével és a Mimikron Kft. vezérlési megoldásával valósult meg a HUNLAND cégcsoport egyik legmodernebb takarmánykeverő üzeme Bugyin.

MA-KA takarmánygyár, Szentes

Az Abrazív Kft. és a Mimikron Kft. munkatársai büszkék rá, hogy résztvehettek a térség legmodernebb takarmánykeverő üzemének megvalósításában, amely 2014-ben elnyerte a Magyar Állattenyésztésért Nagydíjat.

Megosztás!

Minden jog fenntartva. © 2020. Mimikron Kft.

Saia Bizonyítvány

×

Gyula Balogh

×

István Golovics

×

József Gyulai

×